nieuwsbrief september 2021


 
PRE ORDER

We hebben tegenwoordig een pre order map in onze webshop staan. Hierin staan producten die onderweg zijn, maar wel alvast besteld kunnen worden, zodat je verzekerd bent dat je als eerste het nieuwe product krijgt. Bovenin de map staat de verwachte levertijd van het product/producten. Dit is de levertijd die wij vanuit de leverancier krijgen, maar hou er rekening mee dat de levertijd soms iets kan afwijken.

Op dit moment staan er in de pre order map een aantal halloween/kerst artikelen van Decora (levertijd 2de helft september) en de nieuwe “coastal range”kleurenset van Colour mill (mogen vanaf 1 oktober verzonden worden).


1+1 gratis

we hebben in de webshop nu een aparte map 1+1 gratis. Hierin staan artikelen die (helaas) uit het assortiment gaan om zo ruimte te maken voor nieuwe artikelen. De korting wordt berekend als 50% korting bij aankoop van minimaal 2 artikelen.

LUMEA

We hebben een nieuw merk in onze webshop, namelijk Lumea.
We hebben nu het fondant en het neon fondant er in staan.
De eerste reacties zijn positief (flexibel, gelijk uit verpakking bruikbaar, dus niet hard en veel kracht nodig, niet te zoet en betaalbaar) 
We laten op dit moment de flower paste, flexibel flowerpaste en modeling paste testen door diverse mensen en ook hier positeve reacties, dus die zullen zeer waarschijnlijk binnenkort ook in het assortiment komen.
Ze hebben ook kleurstoffen en die zijn ook al door mensen getest en ook die zitten in de planning.

Wensen van de klant

Zoals u misschien wel weet, kunt u ons altijd een berichtje sturen als u een speciaal product zoekt en het niet kan vinden in onze webshop.
Dit hebben al diverse mensen gedaan en we hebben ons best gedaan om aan deze wensen te voldoen en dus hebben wij ook The Sugar Paste fondant nu in de webshop. Deze is alleen zeer slecht leverbaar, dus krijgen we niet veel binnen, dus de voorraad is beperkt. 

B2B

Achter de schermen zijn wij altijd druk bezig om de best mogelijke prijs voor iedereen te regelen. Heb je een bedrijf taartgerelateerd, dan kan jij je bij ons inschrijven als b2b klant. Maak dan een account aan in onze webshop en stuur ons een mail (info@bakmutsenzo.nl) met daarin je bedrijfsgegevens (kvk/btwnummer) en dat je graag je account om wilt zetten naar B2B. je krijgt dat op een groot aantal producten korting. We zijn bezig om te kijken of we eventueel extra staffelkorting kunnen invoeren.
Hou er wel rekening mee dat je als B2B klant geen gebruik kan maken van eventuele kortingsacties (tenzij vermeld, aangezien je al korting krijgt)

 
 shop
kortingscode nieuwsbrief September

10% korting bij besteding vanaf €35,-

CODE:
7AFF4ZCG

geldig t/m 30-09-2021
 

Geef een reactie