Royal christmas fair

Geschiedenis van de royal christmas fair.

Dit jaar is het alweer de 6de keer dat de fair gehouden wordt op de lange voorhout in Den haag.

Met 110 kersthuisjes, duizenden led-lichtjes, sfeervolle vuurtjes, gluhwein en een bezoek van de enige echte Kerstman spreekt deze 12-daagse kerstmarkt velen tot de verbeelding. Ook maakt de bijzondere programmering met kinderactiviteiten, kerstacteurs, (kinder)koren, voorstellingen, een Christmas Sing Along en een Gospel Night deze kerstmarkt een bezoek meer dan waard!

De Royal Christmas Fair is gesitueerd in het historisch hart van Den Haag. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein

Een dagje naar de mooiste kerstmarkt van Nederland is zo een geweldig dagje of nachtje Den Haag! Met de mogelijkheid om naast de sfeervolle Royal Christmas Fair en de genoemde attracties nog uit te waaien aan het strand op Scheveningen.

Deze kerstfair wordt gehouden van 12 t/m 23 december  van 12:00 uur tot 21:00 uur (23 december tot 20:00 uur)

Eerste keer

Vorig jaar stonden wij voor het eerst op de Royal christmas fair in Den  Haag.

We wisten niet wat we konden verwachten, want dit was langer dan welke markt waar we gestaan hadden en volgens de gegevens zouden er heel veel mensen komen in die 10 dagen.

Wat nemen we mee?!

Je weet nooit wat je precies in moet kopen en dan vooral hoeveel. Dit blijft voor elke markt/fair/beurs lastig, want wat het ene keer goed verkoopt, loopt de andere keer totaal niet.

We gingen dus bepakt en bezakt hier naar toe in de hoop dat we de juiste dingen bij ons hadden en dat dit genoeg zou zijn.( lees, 1 pallet in een bus vol met cakemixen en 3 autoladingen vol met glutenvrije mixen, hot chocolate spoons,meringue schuimpjes en nog andere leuke en lekkere dingen)

En dan is ook altijd nog de vraag is het daar gezellig, is het publiek gezellig en wat doet het weer.

Gezellig?!

We hadden geluk. Het was wel koud, maar bijna alle dagen droog en soms lichte sneeuw, wat natuurlijk perfect is voor een kerst fair.

Het was ook gelijk al met opbouwen een gezellige leuke sfeer en ook de mensen die kwamen waren allemaal erg gezellig, dus de tijd vloog elke dag voorbij, wat wel erg prettig was, want het was natuurlijk wel 10 dagen achter elkaar werken.

2019

Dit jaar is het 12 dagen en zijn we al weer een paar dagen bezig.

De sfeer tot nu toe is weer perfect en erg gezellig en als je de komende dagen nog een leuk dagje uit zoekt, kom dan echt hierheen.

Dit jaar hebben we weer heel veel spullen bij ons en blijft altijd de vraag, is het genoeg en is het wat de mensen willen.

We kunnen dit pas op het eind echt zeggen natuurlijk, maar net als vorig jaar gaan bepaalde dingen erg hard en weet ik niet of we die op de laatste dag nog zullen hebben.

We hebben een korte sfeerimpressie gemaakt van onze stand dit jaar en de fair.

Sfeerimpressie 2019

Als we u al gezien hebben dit jaar. Het was gezellig en als we u nog gaan zien hier dit jaar, u bent welkom.

Geef een reactie